طرز تهیه مارمالاد ریواس بازديد : 2672 | 1394-01-26 | ||||||
![]() طرز تهیه مارمالاد ریواس ریواس یکی از سبزی هایی است که فقط در فصل بهار موجود مي باشد. به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه مارمالاد ریواس را آموزش داده ایم. مواد لازم :
طرز تهیه مارمالاد ریواس : ابتدا ریواس و شکر را با هم مخلوط کنید. پرتقال را به صورت ريز ريز خرد كنيد و همراه با مقداری پوست رنده شده آن به ریواس اضافه کنید. مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و بدون قرار دادن در قابلمه اجازه دهید، آرام آرام به مدت یک ساعت بپزد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و کف های روی آن را جدا کنید. مارمالاد ریواس آماده را در شیشه بریزید به گونه ای که کمی از سرشیشه خالی بماند. هوای اضافه را خارج کنید و در آن را محکم ببندید. شیشه ها را در قابلمه حاوی آب در حال جوش قرار دهید. آب باید روی شیشه را بگیرد؛ بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس شیشه ها را از آب دربیاورید و بگذارید خنک شود. | ||||||
موضوع : برچسب : آشپزي,طرز تهيه ي مربا,مارمالاد ریواس ، درست کردن مارمالاد ریواس,همسريابي |