طرز تهیه لواشک انار و به   بازديد : 2766 |  1394-01-10


http://s6.picofile.com/file/8179820742/126.jpg

طرز تهیه لواشک انار و به


 مواد لازم جهت تهیه لواشک انار و به:

دانه انار یا آب انار
 2 لیوان
به بزرگ 1 عدد
  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری

 
طرز تهیه لواشک انار و به:

ابتدا دانه های انار را داخل میکسر بریزید و بزنید تا عصاره آن خارج شود ( از آب انار آماده هم میتوانید استفاده کنید ).

به را به قطعات کوچک خرد کنید سپس به همراه آب انار و آبلیمو داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از اينكه به حالت جوش آمد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه آرام بجوشد ( در صورت تمایل 1 قاشق شکر به مواد اضافه کنید ).

 پس از این مدت زمان مواد را با میکسر بزنید تا به شکل پوره شود ، داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مواد را به صورت لایه نازکی روی کاغذ پخش کنید.

 سینی را داخل فر با دمای 120 درجه سانتیگراد به مدت 1 – 2 ساعت قرار دهید تا زمانی که لواشک خودش را بگیرد سپس از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود و مصرف کنید ( میتوانید سینی را چند ساعت روی شوفاژ قرار دهید تا لواشک اماده شود ).



موضوع :
برچسب : آشپزي,طرز تهيه انواع ترشيجات, طرز تهیه لواشک انار و به ,طرز تهيه لواشك,همسريابي,